![]() |
LinkBack | أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
![]() | #1 |
نَكهَةْ خِرْبز ✿ تاريخ التسجيل: Jan 2012 رقم عضويتي: 3 مكاني: خربز مشاركاتي: 742 | ![]() * * (صينية البطاطس بالدجاج والصلصه البيضاء) ![]() المقادير وطريقة التحضير : الطبقة الأولى : بطاطس مقطعة حلقات وتكون مسلوقة نص سلقة .. ********************* الطبقة التانيه : في قدر شوحي ثوم مهروس وبصل مقطع صغير وضيفي بعدين صدور الدجاج تكون مقطعة مكعبات صغيرة أو لحم مفروم وبعدين ضيفي بزاليا مثلجة وجزر مبشور وحطي مكعب ماجي وقرفة مطحونة وكمون وملح وفلفل اسود وبابريكا وشوية من بهار الابازير السبعة وصلصة ومويا عشان تتسبك ولما تستوي حطي علبة ذرة وقلبيها .. الطبقة التالته : رشششة جبنة موزوريلا .. الطبقة الرابعة: بطاطس مقطعة حلقات وتكون مسلوقة نص سلقه .. الطبقة الخامسة : صوص أبيض عبارة عن ( 1قشطة كوب حليب سائل و2جبنة بوك وملح وفلفل أسود ) أخفقيهم سوا .. الطبقة السادسة : جبنة تشدر مبروشة + جبنة موزوريلا بس تكون قليل مو كتير زبدة مبروشة + رشة ملح وفلفل أسود + أوريغانو . . ودخليها الفرن لحد ماتستوي >>> وبالهنا والعافيه ![]() ************************* **************** ********* أُحِبك مِن المساء حتّى الصبَاح ، ومِن بعدها لا أحبك ، بل أُحِبكَ اكثر♥ |
![]() | #2 |
عضو جديد تاريخ التسجيل: Feb 2012 رقم عضويتي: 5 مكاني: جده مشاركاتي: 15 | ![]() ....... يمي يمي تشهي كثير يعطيك الف عافية |
![]() | ![]() |
![]() | #3 |
نَكهَةْ خِرْبز ✿ تاريخ التسجيل: Jan 2012 رقم عضويتي: 3 مكاني: خربز مشاركاتي: 742 | ![]()
ولكمووو جنون
أُحِبك مِن المساء حتّى الصبَاح ، ومِن بعدها لا أحبك ، بل أُحِبكَ اكثر♥ |
![]() |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
| |